Herkese Merhaba,
Dün akşam işten eve yine saat 18:30'a yaklaşırken geldim yani anlayacağınız Ankarada herkes iftarını açmış oluyor. Biliyorum ki bir çok kişi benim durumumda neyse sağlık olsun. İftarımı biraz geç açtıktan sonra (eşim de biraz gecikeceği için yalnız iftar yaptım) şöyle güzel bir Türk kahvesi çekti canım, yanında da çikolata gerçi bu çikolata ev de son kalanmış şansıma. 20 detayda da belirttiğim gibi çikolata dayanamadığım şeylerin başında geliyor. Ne kadar verseler o kadar yerim herhalde. Ben çikolata'nın insanları mutlu ettiğine inananlardanım. Bazen eşim yurtdışına gittiği zaman bana bir sürü çikolata getirir ve ben neredeyse alerji olana kadar yerim. Bu kötü bir örnek tabii ama eşim de benden farklı değil. Anlayacağınız biz hala çocukluktan kurtulamadık. Kahvemi içtikten sonra bir falıma bakan olsa dedim içimden, şöyle bir şeyler atsa. Derken kayınvalidem ve görümcem geldi onlara da kahve ikram ettim ve her zaman ki gibi birbirimize fal baktık şekilleri benzetip "aman harika harika" diyip bitiriyoruz falları komik işte.
Biz bugün kayınvalidemlere davetliyiz balık yapılacak fotoğraflarını çekip sizlerle paylaşırım.

Sevgiler.

Yorumlar

şule dedi ki…
Akşamları eve geliş saatim benim de 6:20 eşim benden önce geldiği için yemekleri ısıtmış oluyor sağolsun. Tam vaktinde olmasa da rötarlı olarak yapıyoruz iftarımızı :) Kahve keyfinin resmine bayıldım. Kapını ben de çalsaydım keşke :)..
nihan dedi ki…
Selam Şule,
Teşekkür ederim.Her zaman beklerim.
Sevgiler.
nihan dedi ki…
Sevgili Huysuz ve tatlı mesajının nereye gittiğini anlamadım az önce okuyup cevap yazmıştım. Ne kadar güzel benzer yönlerimizin olması. Ayrıca arkeolojiye olan ilgine çok sevindim. Merak ettiğin bir konu olursa seve seve yardımcı olurum.
Sevgiler.
nihan dedi ki…
Arkadaşlar yanlış yere yazılar yazıp duruyorum. Ne oluyor bana böyle oruçtan galiba kusura bakmayın.
elcinin_mutfagi dedi ki…
Nihan ne güzel kahve keyfinin resmini cekmen:)bu arada oruclu oldugundan normaldir üzülme bende oruclu orucsuz hic farketmiyor:)
Binnur dedi ki…
Sevgili Nihan, cukulata tutkun, kahve keyfin..bende de aynilari var:)Her gun ogle yemeginden sonra turk kahvem ile guzel bir parca cukulata yemezsem, o gunu eksik gecirmisim gibi geliyor. Ellerine saglik, cok guzel kopuklu kahve yapiyorsun, sunumun da cok hos:)
Bol cukulatali gunler ...

Popüler Yayınlar