İyi Ramazanlar

Merhaba,

Herkese iyi Ramazanlar diliyorum. Biz bu akşam kayınvalidemlere davetliyiz, olmasaydık ilk hevesle hemen birşeyler yapıp sitemde yayınlamak isterdim. İnşallah bundan sonraki günlerde yapacağım. Ramazan ayının herzaman çok bereketli bir ay olduğuna inanırım. Ev de yemek yapılmasa bile iftariyelikler zaten insanın doyması için yeterli olur. Eee bir de nefis yemekler yapıldımı iftariyeliklerin yanına tamam o zaman .Ancak yemekten sonraki his de inanılmazdır şayet biraz kaçırdıysanız. Herşeye rağmen güzeldir. Hepinizin Ramazan ayını tekrar kutluyorum ve bereketli geçmesini diliyorum.
Ben de bu akşam MADO'dan güzel bir tatlı alıp iftar sonrası ziyafetine katkıda bulunacağım. Selamlar.

Nihan

Yorumlar

teyzenteyfik dedi ki…
merhaba,
siz de yeni blog sahibi oldugunuza göre acemiligimden cekinmeden sorumu size sorabilirim.

Links kismini nasil olusturdunuz? benim sayfamda bazi linkler var ama yenilerini ekleyemiyorum bir türlü. help kismindan faydalanmaya calistim ama yine de beceremedim. fikir verirseniz sevinirim. iyi calismalar...
nihan dedi ki…
Günaydın Evrimcim,
Mailini şimdi aldım ancak aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum bloga ilk kayıt olurken link eklemek kolay oldu ama şimdi link ekliyemiyorum. Bugün iş yerinde bana yardım eden arkadaştan yardım alacağım ve hemen buraya yazacağım inşallah faydalanabilirsin.
Nihan
teyzenteyfik dedi ki…
tamam, teşekkürler...:)
nihan dedi ki…
Merhaba Evrim,
Kendi kendime keşfettim nasıl yapıldığını, arkadaşların işleri başından aşmış. Aslında çok zor değil. Help kısmını hiç okumamışım. İnşallah karıştırmadan anlatabilirim. İlk önce Kendi blogunu aç, sonra üst tarafta GET YOUR OWN BLOG'u tıkla kendi sayfana gir, NEW POST'u tıkla mesaj yazman için boş ekran gelecek karşına, üst kısımda TEMPLATE yazısı var ona tıkla, karşına içinde html yazılarıyla dolu karmakarışık yazılar gelecek. Aşağılara kadar kontrol ederek in. Eski eklediğin siteleri göreceksin. Yazılar şöyle ÖRNEĞİN: Portakal Ağacı gibi.
Sende portakalagaci yerine istediğin bir linki girebilirsin ve SAVE TEMPLATE CHANGES'i tıkla yeni link sitene eklenmiş olur. Umarım anlatabilmişimdir.
Başarılar.
teyzenteyfik dedi ki…
evet yapabildim ben de... dün help kısmında okumus fakat bir türlü kodların oldugu satırı bulamamıstım ama simdi yaptım. yeni link eklemeyi de satırı kopyalayarak yaptım. tekrar çok teşekkürler ...
nihan dedi ki…
Rica ederim.İyi günler.

Popüler Yayınlar