Akşam Menümüz



Herkese merhaba annemlerin bizde olması dolayısıyla uzun zamandır yemek işlerini anneciğim hallediyor. Yani anlayacağınız biz hazıra geliyoruz. Bu akşam şehriyeli tavuk çorbası, haşlanmış köy tavuğu, pilav, zeytinyağlı portakallı kereviz ve peynirli börek menümüzü oluşturuyordu. Bu güzel yemekler için anneciğimin ellerine sağlık. Eve geldiğim zaman annem ve babamı evimde beni bekliyor bulunca ne kadar mutlu oluyorum anlatamam.
Bu lezzetli yemeklerden zeytinyağlı portakallı kerevizin tarifini yarın yazacağım.

Sevgiler.

Yorumlar

Anonymous dedi ki…
Merhaba Sevgili Nihan,

Annenin ellerine sağlık. Yemekler harika görünüyor.
Bütün tarifleri istesek nasıl olur?
huysuz ve tatlısı dedi ki…
harika bir menüymüş,annenin ellerine sağlık !
DAMLA dedi ki…
BENİM ANNEMLER DE SAMSUNDA YAŞIYORLAR VE İSTANBULA GELDİKLERİNDE VAKTİN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAMIYORUZ. AKŞAM EVE GELİP BÜTÜN YEMEKLERİ HAZIR BULMANIN KEYFİNİ ÇOK İYİ BİLİRİM.
İNŞALLAH DAHA KALIRLAR
Anonymous dedi ki…
Merhaba Nihan Hanım,
bloğunuz ve tarifleriniz çok hoş.Linklerim arasına sizide alıyorum.Sevgiler..
www.blogcu.com/mbemine
nihan dedi ki…
Anonymous isminizi yazmadığınız için böyle hitap ediyorum. Çok teşekkür ederim tarifleri seve seve yazarım. Zeytinyağlı Potakallı Kereviz haricinde olanların çoğu biliniyor düşüncesiyle yazmıyım dedim ama tabiki yazarım. Yorumunuza teşşekür ederim.
Sevgiler.

Huysuz ve tatlıcım teşekkür ederim.
Sevgiler.

Damlacım gerçekten büyük keyif daha biraz bizdeler inşallah. İnşallah sizinkilerde en kısa zamanda sizin yanınıza gelirler.
Sevgiler.

Merhaba Emine çok teşekkür ederim nazik yorumuna bende bloguna bakacağım ve linklerime ekliyeceğim.
Sevgiler.
Merhaba Nihan,blogun çok cici .Şimdi ben hiç portakallı denememiştim kerevizi.Merak ettim ,tarifini?Annenizin ellerine sağlık.
pınar dedi ki…
annenin eline sağlık nihan.benim annem de 2 ay bizde kaldı ve tüm yemekleri o yaptı. ne rahat oluyor. gidince çok zorlandım tabii.
Burcu dedi ki…
Herhalde en büyük mutluluktur, işten yorgun argın gelince sevdiklerinizin evde olduğunu görmek ve mis gibi yemek kokularını duymak :) Annenizin ellerine sağlık...
pitircik dedi ki…
Nihancim,
Uzun amandir bakamadim sayfana. Gerceketen cok sanslisin! Annenin ellerine saglik! Portakalli pirasayi merak ettim, dogrusu.
Sevgiler
pitircik dedi ki…
Portakalli pirasa demisim:) Portakalli kerevizin tarifini bekliyorum:)
nihan dedi ki…
Merhaba İpek, Pınar, Burcu, Pıtırcık hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Zeytinyağlı portakallı kerevizin tarifini bugün yazacağım.
Sevgiler.
Anonymous dedi ki…
Merhaba Nihan Hanım,

Tarifleriniz harika. Zeytinyağlı kereviz tarifiniz çok güzel. En kısa zamanda deneyeceğim. Diğer tarifleri de rica edebilir miyiz?

Çiğdem
Anonymous dedi ki…
ilk yorumu da yazan bendim. Biraz acemi olduğum için ismimi yazmayı unutmuşum. Kusura bakmayın.

Sevgilerimle

Çiğdem
nihan dedi ki…
Merhaba Çiğdem,
Teşekkür ederim yorumların için tarifleri en kısa sürede yazacağım.
Sevgiler.
Anonymous dedi ki…
bMerhaba Devletşah,
Ne güzel yapmışsın hurmalı bonbonlarını zevkle izledim. Bu arada kendimi mutfağımda zannettim. Mutfaklarımızın yapısı, mutfak aletlerimiz, su şişe lerimiz bile aynı (hani şu üzerinde mocchito yazan, kahve şekilleri olan şişe) ellerine sağlık.
Sevgiler.
------------
Yukardaki yazilara bak coook yagci ve basit. adiniza utandim her taraf kay kay. Muhhaaa demek hani şu üzerinde mocchito yazan, kahve şekilleri olan şişeleride benziyor muhahahahah hic bu kadar gülmemistim yagci

Popüler Yayınlar