Çikolatalı Kurabiye


Merhaba dün akşam çikolatalı kurabiye yaptım yapmazsam çatlardım. Tarifi de sevgili Mine'nin www.teatime-blog.com sitesinden almıştım. Anna'nın kurabiyeleri adı altında geçiyor. Kurabiyelerim biraz fazla kıtır oldu acaba tereyağımı fazla kaçırdım bilmiyorum ama eşim Starbucks Cafe'de satılan Doppio cookie'ye benzetti tatlarını. Tam ölçüyle yaparsanız bayağı kurabiye çıkıyor yaklaşık 50 adet. Bence yarım ölçüyle yapın çünkü ben kalan hamurumu derindondurucuya koymak zorunda kaldım, fazla geldi ama tekrar aynı hamurula eski tadını bulup bulamayacağımı bilemiyorum. Denerseniz yorumlarınızı yazarsınız sizlerde. Kıtır kıtır kurabiyelerden hoşlananlar için ideal. Mine'ye de teşekkür ederim.

Sevgiler.

Yorumlar

mine dedi ki…
Nihan, ellerine saglik :) Kurabiyeleri görünce cok sevindim, cok güzel olmuslar. Afiyet olsun.
nihan dedi ki…
Merhaba Mine,
Tarifin için tekrar teşekkür ederim. Diğerlerini de deneyeceğim inşallah.
Sevgiler.
mine dedi ki…
Bende baska Mine! Derin dondurucuya koymak iyi fikir valla, ben de fazla gelen hamurlari ne yapacagimi sasiriyorum. Kurabiyelerde cok guzel gorunuyor eline saglik..
nihan dedi ki…
Teşekkür ederim Minecim.
Sevgiler.
tugce:-) dedi ki…
evet bu kurabiyelrei ben de yapmıştım, daha ilk yazdığı zaman mine. benimkiler çok kıtır olmamıştı aslında. ama gerçekten çok olmuştu:) iki kişi olduğumuz düşünülürse bitirmemiz imkansızdı, herkese dağıttım ben de :)

Popüler Yayınlar